Нове покоління кросовера Renault Duster

Нове покоління кросовера Renault Duster
Презентація нового покоління кросовера Dacia Duster відбулася у вересні 2017 року рамках автошоу у Франкфурті. Тепер прийшов час презентації і французької версії кросовера Renault Duster нової генерації.

В цілому французька і румунська версії кросовера дуже схожі, але все ж «француз» отримав нову решітку радіатора, запозичивши її дизайн у пікапа Renault Alaskan і нові колісні диски діаметром 17 дюймів. Також автомобіль прикрашений логотипами Renault. Крім того, французька версія позашляховика отримала новий колір кузова Dune Beige.

Нове покоління кросовера стало довший за свого попередника на 13 сантиметрів і зараз довжина автомобіля складає 4,43 метра. Кліренс позашляховика дорівнює 21 сантиметру. Обсяг багажника 478 літрів для передньопривідною модифікації і 467 літрів для повнопривідної версії автомобіля. Розклавши задні крісла можна збільшити об’єм багажного відсіку до 1623 літрів.
Інтер’єр французького Duster також відрізняється від свого румунського побратима, зокрема це стосується дизайну рульового колеса і дефлекторів системи вентиляції салону. Також було відсунуто вперед на 10 сантиметрів лобове скло, а шумоізоляція салону стала краще.

Серед корисних опцій нового Renault Duster слід зазначити денні ходові вогні на світлодіодах, мультимедіа з сенсорним дисплеєм, клімат-контроль, системи кругового відеоогляди і моніторингу «сліпих зон», а також систему безключового доступу.

У лінійку двигунів моделі входять два бензинових силових агрегату об’ємом 1,6 літра потужністю 115 «коней», і об’ємом 2,0 літра з віддачею 145 «конячок», а також дизельний агрегат об’ємом 1,5 літра, потужність якого в залежності від налаштувань може складати 85, 90 і 110 кінських сил. Мотори можуть працювати в сукупності з механічною коробкою передач, варіатором і преселективной трансмісією EDC.

До виходу оновленого кросовера Renault Duster чеський виробник механічних протиугінних замків компанія Construct підготувала новий модельний замок на рульовий вал Construct Volant, який вже можна купити і встановити в наших установчних центрах. Замовляйте замок на рульовий вал Renault Duster в інтернет-магазині construct.in.ua, телефонуйте (044) 331-60-31 або (098) 151-60-31 для отримання додаткової інформації.